Bonsai & Planten

Onze webshop is vernieuwd! Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Bonsai en planten

Nederkoi heeft een groot assortiment in waterplanten, groenbedekkers, struiken, bomen, planten en vormbomen. Het geheel wordt door ons gevormd en bijgehouden. Wij doen ook tuin aanleg en onderhoud. Tevens kunnen wij ook bij u een boom/struik komen bonsai’en!!

Kom een keertje langs zodat u alle planten en bomen met eigen ogen kunt bekijken. Een kopje koffie staat voor u klaar! Kijk wel eerst naar onze openingstijden

Bodembedekkers

In een tuin zijn bodembedekkers niet weg te denken. Wij hebben zelf een groot aantal bodembedekkers zoals verschillende soorten Leptinella, slangenbaard, jeneverbes, Japanse kardinaalshoed en ga zo maar door. Wij kunnen alle soorten bodembedekkers leveren. Helaas hebben wij niet alles op voorraad staan.

Wilt u meer informatie over onze Bodembedekkers neem dan contact met ons op, of kom even langs bij onze winkel.

Bekijk onder aan de pagina onze bodembedekkers.

Bonsai

Wij hebben een groot assortiment in vormbomen, oftewel Bonsai’s. Deze bomen worden door ons zelf gekweekt en gevormd. Met een team van profesionele bonsai snoeiers, zorgen wij ervoor dat we een topresultaat tot eindproduct kunnen realiseren. De verscheidenheid in de verschillende bonsai is bij ons erg groot. Zo hebben we bijvoorbeeld de: Ilex crenata, Taxus cuspidata, Pinus parviflora, Rhododendron en Enkianthus perulatus.

Wilt u meer informatie over onze Bonsai neem dan contact met ons op, of kom even langs bij onze winkel.

Japanse esdoorn

De officiële naam van de Japanse esdoorns is Acer Palmatum. Acer betekent esdoorn. Palmatum betekent handvormig en duidt op de vorm van het blad. De Acer Palmatum is er in honderden soorten. Ze zijn er in vele rood- en paarstinten, groen, bruin en bontbladig.

De Japanse esdoorn is natuurlijk een ‘must’ in elke Japanse tuin. Ook bij een vijver, eventueel met koi, doet een Japanse esdoorn het erg goed; vooral de hangende soorten.

Wilt u meer informatie over onze Japanse esdoorns neem dan contact met ons op, of kom even langs bij onze winkel.