Visvoer

Onze webshop is vernieuwd! Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Visvoer

Nederkoi heeft een assortiment in koi-voer en steur voer, tevens heeft Nederkoi ook nog een aanbod in medicatie voor koi en vijver.

Koivoer

MisimarNederkoi adviseert uitsluitend Misimar Koi Food te gebruiken om zo een gezonde vis en een gezonde waterkwaliteit te behalen.

De laatste jaren is de vijver hobby voor veel mensen veranderd. Er wordt meer tijd en geld besteed aan de tuin. De Koi-vijver deed zijn intrede. Door de groeiende populariteit is de vraag naar Koi enorm gestegen. Dit heeft soms tot gevolg dat door de grote geïmporteerde aantallen er stress ontstaat bij deze mooie vissen. Het gevolg van te lange transport tijden, te kleine vijvers of geen optimale waterkwaliteit. Vaak ontdekt men dit te laat.

Gevolg: Verzwakte vissen die bevattelijker zijn voor ziektes, soms met vervelende afloop. Veelal worden deze gevolgen (te) laat ontdekt en is er geen tijd meer om bij te sturen… De Koi was teveel verzwakt.

Na uitgebreide testen werd Misimar Koi Food ontwikkeld, welke de koi kans geeft zelf weerstand te bieden tegen deze problemen. Misimar Koi Food wordt compleet of als aanvulling gevoerd en zorgt in korte tijd voor gezonde vissen. Door regelmatig Misimar Koi Food te voeren optimaliseert de Koi zijn afweersysteem in belangrijke mate.

Wilt u meer informatie over onze koi voeders neem dan contact met ons op, of kom even langs bij onze winkel.

U kunt ook een kijkje nemen bij de producent, ga hiervoor naar www.misimar.com

Steur voer