Aqua Master koi food

Onze webshop is vernieuwd! Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Aqua Master

Aqua Master is een merk wat ontstaan is als huwelijk uit twee besten: een van de Aziatische marktleiders binnen de voedingsmiddelen industrieën en een van dé specialisten op het gebied van diervoeding. Deze jarenlange ervaring resulteert in een premium voer voor koi.

De meeste ingrediënten worden door Aqua Master zelf geproduceerd, waardoor er optimale controle is. De fabriek houdt geen voer op voorraad, dat wil zeggen dat het voer op bestelling geproduceerd wordt en direct verscheept naar het land van bestemming. Hierdoor blijven de voedingswaarden goed behouden en heeft u altijd het meest verse voer voor uw koi.

Door de toevoeging van probiotica en nucleotides wordt het immuunsysteem bij alle vijf de types voer versterkt, waardoor de koi een betere weerstand heeft gedurende het hele jaar. Ook gebruikt Aqua Master een 2000 jaar oude Japanse traditie van verwerking van sojabonen gecombineerd met nieuwe technieken.

Al deze technieken bij elkaar maken dat het voer licht verteerbaar is, het geeft een hogere immuniteit, betere gezondheid en spijsvertering, goede groei en glans en het verbetert de waterkwaliteit. Het water zelf blijft helderder aangezien het voer goed opgenomen wordt. Hierdoor treedt er minder verkleuring en vervuiling op in het water.

Door uw koi Aqua Master te voeren ondersteunt u het welzijn van uw koi en geniet u optimaal van uw vijver.

Staple

Wheat Germ

Growth

Color Enhancer

High Growth