Misimar Powerballs

Onze webshop is vernieuwd! Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Misimar Powerballs  zijn ontwikkeld om een constante stroom mineralen, kruiden en gunstige bacteriën aan uw vijverwater afte geven zodat het biologische evenwicht in uw vijver op hetzelfde hoge niveau blijft.

Misimar Powerballs bevatten de­ zelfde ingrediënten als Mislmar Vijverpower, zoals de nitrificerende-,  heterotrofe- en melkzuurbacteriën die de vijver opstarten, slib afbreken en de ver­schlllende kringlopen in de vijver rondmaken. De opbouw van een negatieve bacteriedruk en daar mee het ontstaan van wondjes en infecties wordt hierdoor actief bestreden. Ook zullen de vissen minder gestrest zijn en beter eten door het ontstaan van een natuurlijk evenwicht in de vijver.

De buitenkant van de Powerballs  bestaat uit mineralen en kruiden die geleidelijk aan het vijverwater worden afgegeven. Vervolgens worden gedurende een periode van ongeveer 2-3 maanden de opgesloten bacteriën constant afgegeven aan het water waardoor het bacterieniveau in de vijver constant blijft en uw Koi daar optimaal van profiteren. De mineralen zijn voeding voor de bacteriën  in het filter en komen de slijmlaag van de Koi ten goede.

Toepassing

Voor eike 10 m3 vijverwater dient u 1 Powerball aan uw vijver toe te voegen. Leg de Powerball in uw filter zodat er water langs de Powerball kan stromen. Herhaal dit vier tot vijf maal per jaar om gegarandeerd te zijn van de blijvende werking van Misimar Vijverpower.  De Powerballs komen dan in de plaats van de wekelijkse  nadosering Vijverpower.