Luchtwasser

Onze webshop is vernieuwd! Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Luchtwasser

Wij zijn al een aantal jaren werkzaam in de luchtwasser branche. In een luchtwasser komen erg veel schadelijke stoffen. Deze schadelijke stoffen worden doormiddel van water uit de lucht gefiltert. Je kunt al raden dat het luchtwasser water dan erg schadelijk is. In dit water zit meestal een hoog zuur gehalte wat vervolgens beton, hout en metaal afbreekt. Wij willen natuurlijk dat de luchtwasser lang mee kan gaan, en daarom polyesteren wij de luchtwasser zodat hij 100% waterdicht is.

De laatste tijd krijgen wij steeds meer aanvragen om bestaande luchtwassers te polyesteren. Als gevolg van slechte waterdichtheid. Deze luchtwassers zijn dan ook niet bekleed met polyester, maar met dakleer, of een dunne coat laag. Door de werking van de onderliggende materialen gaan deze materialen scheuren. Met polyester heeft u daar geen last van omdat dit een materiaal is wat kan werken, en als het losgeraakt van de ondergrond dan is het nog altijd één geheel met de rest. Het polyester in de luchtwasser is eigenlijk een soort bak.

Wij gebruiken een grijze topcoat die bestand is tegen zuren. De topcoat vormt een beschermlaag over de polyester, zodat de polyester niet wordt aangetast door chemicaliën en zuren. Bovendien vormt de topcoat nog een extra waterdichte laag zodat hij 100% waterdicht wordt.

Wilt u meer informatie over onze luchtwassers neem dan contact met ons op, of kom even langs bij onze winkel.