Vitaliser

Onze webshop is vernieuwd! Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Wat is vitaal water?

Ons lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water. Water is van grote invloed op onze gezondheid. Water speelt een cruciale rol in de aanvoer van voedingsstoffen, in omzetting naar energie en bij de afvoer van afvalstoffen. de hoeveelheid, de kwaliteit en de vitaliteit van het water in ons lichaam is daarom inherent aan hoe we ons voelen en hoe we ons gedragen. Ons water kan daarom niet zuiver en vitaal genoeg zijn.

Een wereldwijd bekende Japanse onderzoeker, Masaru Emoto, stelt dat watermoleculen beïnvloed worden door (de trillingen van) gedachten, woorden en gevoelens. Geluid bestaat uit trillingen die ieder mens waarneemt. Ook water kan de meest subtiele trillingen opvangen en informatie dragen.

Waarom vitaal water?

Water is van levensbelang. zonder kunnen we niet leven. dus draaien we de kraan op en en nemen een glas. Prima! Maar weet je dat het water uit onze kraan ver afstaat van het kristalheldere water van een natuurlijke bron? Daarnaast worden we steeds meer omringd door zendmansten, elektrische apparaten, mobiele telefoons, magnetrons en computers. Die verspreiden straling (elektrosmog), waardoor ons lichaam beinvloed wordt. Water uit uw waterleiding neemt die stralingen ook op. We krijgen steeds meer te maken met de effecten van elektromagnetische straling. Hoe kunnen we nu onzelf beschermen? De mogelijke oplossing kunnen we zoeken in water.

Is het kraanwater in Nederland vitaal?

Het drinkwater in Nederland bestaat meestal uit meerdere keren gezuiverd oppervlaktewater. Dit water is kwalitief goed. De schadelijke stoffen zijn uit het kraanwater gehaald, maar deze stoffen hebben informatie (lees: frequenties) achtergelaten. Door het zuiveringsproces is de vitaliteit van het leidingwater laag. Elk huis heeft dus dezelfde kwaliteit van water maar elke huis heeft wel een andere vitaliteit. Nederkoi zou dit voor je kunnen onderzoeken.

Voordelen van vitaal water

  • ondersteunt het immuunsysteem en het weerstandsvermogen
  • is zachter en voller van smaak
  • zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen
  • ontlast de lever en de nieren
  • is een belangrijk onderdeel om vitaliteit op te bouwen

Ervaringen

Veelgehoorde reacties:

Sprankelend, smaakt lekker zacht! Minder droge huid. Fijn voor de haren. Het gebruik van wasmiddel is bijna gehalveerd. Gebruik geen wasverzachter meer. Geen aanslag mee op glazen uit de afwasmachine. Het water voelt anders aan (dikker). Voller. Lichter verteerbaar. Planten doen het goed. Geeft een goed gevoel. Een constante frisse kwaliteit wat erg lekker weg drinkt zonder geurtjes.

Maar ook:

Verrassend, emotioneel turbulent, meer energie, fysiek en emotioneel sterker geworden. Beter opneembaar.

Meer informatie is te vinden bij Javie Verhoef op de site: https://www.energy-flows.eu/over-vitalizers/ of neem contact op met ons via [email protected] of bel naar 0616614644