Vissen

Onze webshop is vernieuwd! Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Vissen

Wij hebben een groot assortiment in japanse koi, goudvissen en steuren. Kom voor het actuele aanbod even langs op de vernoemde openingstijden.

Japanse Koi

Onze Koi komt van een twintig kwekers uit Japan. Wij importeren deze vissen rond de 18-28 cm (1 jarige vissen). De kwaliteit van deze vissen is van hoge kwaliteit. In onze winkel van ruim 170m2 groot kunt u uit verschillende soorten en maten Japanse Koi kiezen, in verschillende prijsklassen.

In onze opkweek kwekerij hebben wij 4x20m3 water tot beschikking met en 4 tal luchtliften en Biofilmreactor. Wij zorgen in deze kwekerij ervoor dat de vissen in een gezond tempo opgroeien. Dit doen wij doormiddel van Misimar premium Koi Food en doormiddel van een up-to-date filter systeem, waarvan de Biofilmreactor en grote rol speelt. Over de biofilmreactor kunt u meer lezen op deze pagina.

Wilt u meer informatie over onze Japanse Koi neem dan contact met ons op, of kom even langs bij onze winkel.

Wilt u kijken naar onze Japanse Koi, klik dan hier.

Steur vissen

Wij verkopen ook steur vissen, deze zijn afkomstig van een kweker uit Duitsland. De steuren die wij verkopen zijn diamant steur, sterlet steur en albino steur.

Wilt u meer informatie over onze steur vissen neem dan contact met ons op, of kom even langs bij onze winkel. Wilt u kijken naar onze steur vissen, klik dan hier.