Vijver- & Zwembadtechnieken

Onze webshop is vernieuwd! Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Vijver- & Zwembadtechnieken

Wij bouwen zwembaden op van begin tot het eind. Deze zwembaden zijn voorzien van de nieuwste technieken en kunnen met weinig onderhoud gebruikt worden. Dit wordt gerealiseerd doormiddel van inspuiters, skimmers en bodemdrain, dit geheel wordt ondersteund doormiddel van een filter op maat. Voordat wij een zwembad gaan polyesteren zorgen wij er eerst voor dat de “in-, en uitlaten” op de juiste plek zitten, en dat het zwembad is geïsoleerd. Als alles op de juiste plek zit beginnen wij pas met het polyesteren. Verwarmingen kunnen wij ook aanbrengen op uw zwembad. Vraag bij ons om een offerte of gratis advies.

Wij bouwen ook zwemvijvers en normale vijvers van begin tot eind. Deze zwem-, vijvers zijn gemaakt met EPDM-folie of met polyester. Deze zwem-, vijvers zijn ook voorzien van de nieuwste en juiste technieken. Dit om ervoor te zorgen dat het onderhoud tot een minimum wordt gebracht. Bij de aanleg van een zwem-, vijver wordt ook nagedacht over energie. Wij streven ernaar om een vijver met zo min mogelijk energie, maar met een behoorlijke flow te verkrijgen. Dit wordt bij ons gerealiseerd doormiddel van een eigen ontwikkeld airlift-systeem.

Wilt u meer informatie over onze vijver-zwembadtechnieken  neem dan contact met ons op, of kom even langs bij onze winkel.

Aanleg

De aanleg van een vijver wordt altijd uitvoerig besproken met de klant. Hierin worden alle voor en nadelen besproken en komen dan op een eind ontwerp voor uw project.

Wilt u meer informatie over onze totaal aanleg neem dan contact met ons op, of kom even langs bij onze winkel.

Koi- zwemvijvers

Wij leggen zwemvijvers aan tot 300m3. Deze vijvers worden gemaakt met polyester of hoog kwaliteit vijver folie (epdm). In deze vijvers wordt goed nagedacht over de indeling en over de technieken die in de zwemvijver moeten komen. Bijvoorbeeld moeten de aan en afvoeren van de zwemvijver tactisch geplaatst worden, en moeten zeker voldoende flow kunnen creëren in de zwemvijver.

Met de indeling van de zwemvijver kijken wij goed naar de stromingen die in vijver komen. Ook kijken wij naar eventuele plantenbanken en overwinter ruimte voor de vissen, dit in verband met de winter. Dit laatste is niet altijd van toepassing omdat wij ook natuurzwemvijvers aanleggen, waarbij er geen vissen in de vijver komen.

Wilt u meer informatie over onze zwemvijvers neem dan contact met ons op, of kom even langs bij onze winkel.