Producten

Onze webshop is vernieuwd! Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Acqua Cosino voor buiten Deze vitaliser kan aan de tuinslang gekoppeld worden via een slangkoppeling. Hij is zeer geschikt voor vijvers en voor op reis. De vitaliser geeft de positieve trilling die hij in zijn intermoleculaire ruimte heeft af aan het water, waardoor vitaliteit ontstaat. Hij is ook zeer geschikt voor op reis, zodat u bijvoorbeeld ook in de caravan vitaal water hebt.

Acqua Cosino voor de douche Deze vitaliser is geeft de positieve trilling die hij in zijn intermoleculaire ruimte heeft af aan het water, waardoor vitaliteit ontstaat. Hij is zeer geschikt als douchevitaliser. Slang van de kraan draaien, vitaliser ertussen en klaar. Het douchewater zal onmiddellijk zachter aanvoelen en zijn werk op huid en haar laten merken.

Vloeistof vitaliser Penne Vitale d’oro Deze 18 karaats vergulde stalen pen wordt gebruikt voor het vitaliseren van vloeistoffen. Hij is ideaal voor gebruik in wijn, bier en frisdrank, de smaak wordt in het algemeen zachter en de drank gemakkelijker te verteren. Door de handige clip is de pen makkelijk mee te nemen.

Acqua Gocciola Proberen? Deze kleine kraanvitaliser is een voordelige en handige manier om kennis te maken met de Leliveld-vitaliser. De kraanvitaliser Acqua Gocciola past onder nagenoeg alle keukenkranen. Zeefje eraf schroeven, vitaliser eronder en proeven maar! Laat uw mond en lijf meteen genieten van vitaal water en natuurlijk ook uw dieren en planten. De Acqua Gocciola is maar 7 cm lang. Hij is ook handig voor kamerbewoners die geen eigen watermeter hebben. En… een origineel en zeer waardevol cadeau!

Acqua Goccia Deze roestvast stalen massieve vitaliser heeft dezelfde kracht en functie als de Acqua Ouroboros, maar is kleiner en daarom vooral geschikt als de inbouwruimte heel beperkt is. In uw huis revitaliseert hij al het water. Ander belangrijk verschil met de kleine kraan- en douchevitalisers is dat deze door zijn grotere massa een trillings-/energieveld maakt dat uw hele huis omsluit en dus een permanent positieve invloed heeft op alles en iedereen dat water bevat.

Acqua Euro De leidingvitaliser Acqua Euro is specifiek geschikt gemaakt voor situaties die aarding nodig hebben, bijvoorbeeld voor planten om goed te kunnen wortelen en mensen die te weinig innerlijke rust hebben. In uw huis revitaliseert hij al het water. Ander belangrijk verschil met de kleine kraan- en douchevitalisers is dat deze door zijn grotere massa een trillings-/energieveld maakt dat uw hele huis omsluit en dus een permanent positieve invloed heeft op alles en iedereen dat water bevat.

Acqua Scettro Regolare Deze unieke vitaliser is het summum in watervitalisering en is veruit de meest gekochte vitaliser. Door de zware bol te verdraaien, kan de frequentie die het water beïnvloedt nog nauwkeuriger worden afgestemd op uw persoonlijke situatie. Belangrijk verschil met de kleine kraan- en douchevitalisers is dat deze door zijn grotere massa een trillings-/energieveld maakt dat uw hele huis omsluit en dus een permanent positieve invloed heeft op alles en iedereen dat water bevat.

Acqua Oriente d’oro De leidingvitaliser Acqua Oriente d’ Oro is in overleg met therapeuten specifiek geschikt gemaakt voor gevoelige mensen. Vanwege zijn vormgeving is het ook een sieraad voor mensen die de vitaliser zichtbaar willen aanbrengen. Het is een 18-karaats vergulde roesvaststalen vitaliser met een naadloze centrale buis.

Acqua Ouro Boros Dit is de basisvitaliser uit het Leliveld assortiment. Hij wordt in de waterleiding geplaatst of op bijvoorbeeld achter een vijverpomp. In uw huis revitaliseert hij al het water. Ander belangrijk verschil met de kleine kraan- en douchevitalisers is dat deze door zijn grotere massa een trillings-/energieveld maakt dat uw hele huis omsluit en dus een permanent positieve invloed heeft op alles en iedereen dat water bevat.

Lamina Radiazione Lamina De Lamina Radiazione is speciaal gemaakt om bovenmatige straling tegen te gaan. Het is een ronde plaat van roestvast staal, waarin de inter-moleculaire ruimte een trilling bevat, die ervoor zorgt dat de negatieve effecten van korte golven omgebogen worden. Op plaatsen waar teveel straling is, neutraliseert hij daarvan de effecten. Plaatsing onder het computerscherm is een heel praktische toepassing. Daarnaast wordt hij in talloze overbelaste ruimtes gebruikt.